Apps

Je eigen bedrijfsapp laten ontwikkelen?

Wij hebben een zeer ervaren team van app ontwikkelaars. Door te werken middels de SCRUM methodiek blijf jij zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling. Je houdt hierdoor controle over het proces, doorlooptijd, kosten en krijgt de bedrijfsapp in handen waar je al die tijd al naar op zoek was.

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kunt kiezen om dit te laten doen:

Toenemend mobiel gebruik
Er wordt tegenwoordig meer tijd gespendeerd aan mobiele apps op een smartphone of tablet dan op een PC. Als bedrijf is het belangrijk om aanwezig te zijn waar je klanten zich bevinden.

Verbeterde klantbetrokkenheid
Een app kan helpen bij het opbouwen van een sterke band met je klanten. Door een app te bieden die waarde toevoegt voor je klanten kun je hun betrokkenheid vergroten. Een app kan functies bevatten zoals gepersonaliseerde aanbiedingen, loyaliteitsprogramma’s, eenvoudigere toegang tot producten of diensten, en een directe communicatielijn met het.

Concurrentievoordeel
Als je concurrenten nog geen app hebben kan het ontwikkelen van een app je een voorsprong geven in de markt. Het biedt een extra kanaal om klanten aan te trekken en te behouden. Als je concurrenten al wel een app hebben kan het ontwikkelen van een betere of meer gebruiksvriendelijke app je helpen om klanten weg te lokken van de concurrentie.

Verhoogde efficiëntie en productiviteit
Een app kan ook intern worden gebruikt om processen binnen het bedrijf te stroomlijnen en de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Bijvoorbeeld, een interne app voor werknemers kan helpen bij het beheren van taken, communicatie vergemakkelijken en toegang bieden tot bedrijfsinformatie, zelfs wanneer werknemers onderweg zijn.

Extra inkomstenstromen
Als je app waarde toevoegt voor je klanten kun je overwegen om extra inkomstenstromen te genereren zoals in-app-aankopen, abonnementen, advertenties of het verkopen van digitale producten. Dit kan een nieuwe bron van inkomsten voor je bedrijf zijn.

  Bedrijfsapp producten


  Bedrijfsapp laten maken

  Het is belangrijk om op te merken dat het ontwikkelen van een bedrijfsapp ook kosten en inspanningen met zich meebrengt, dus het is essentieel om een goede afweging te maken tussen de potentiële voordelen en de investeringen die ermee gemoeid zijn.

  IJsselvallei heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van apps voor zowel jouw klanten als ter verbetering van interne processen. Graag komen wij met je in contact voor het juiste advies en om je stap voor stap door het gehele proces van idee tot realisatie te begeleiden.

  Alles begint met een goed gesprek!

  Tijdens een eerste telefonisch adviesgesprek verkennen wij hoe wij ook jouw bedrijf verder kunnen helpen.
  Wij zorgen voor de oplossing zodat jij je kunt blijven focussen op wat je echt belangrijk vindt!
  Contactgegevens
  IJsselvallei B.V.
  Burgemeester Roelenweg 24
  8021 EW Zwolle
  Onze oplossingen
  Copyright IJsselvallei Software Ontwikkeling B.V. 2024 | Privacyverklaring | Disclaimer