SHARK ERP

Je kunt geen marathon winnen op te kleine of te grote schoenen. Grote kans dat je links en rechts door de concurrentie wordt ingehaald!

Met bovenstaande uitgangssituatie in gedachte is IJsselvallei gestart met de ontwikkeling van SHARK Logistieke Software. Veel organisaties maken namelijk gebruik van niet passende software. De verplaatsing van alle processen naar de cloud heeft ervoor gezorgd dat je eenzelfde omgeving deelt met duizenden totaal verschillende organisaties. Het is hierbij de vraag of het zogenaamde “one size fits all-model” voor elke organisatie wel de beste oplossing is. Misschien wordt je nu wel door software, welke niet optimaal je bedrijfsproces ondersteunt, links en rechts door de concurrentie ingehaald.

Software die niet naadloos aansluit op de behoefte van een organisatie betekent per definitie veel extra handelingen, overtypewerk en foutenkans. Dát in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt waarin je de kostbare uren van medewerkers efficiënter kunt inzetten.  

Zeer gedreven en ervaren ERP Consultants

De personen achter IJsselvallei zijn zeer gedreven en ervaren ERP Consultants en hebben 10-tallen jaren ervaring met de automatisering van complexe bedrijfsprocessen. Opgeteld hebben wij  honderden bedrijven geadviseerd en geautomatiseerd.      

Wat ons hierbij in al die jaren is opgevallen? Organisaties die goed nadenken over hun processen en hierbij passende software hebben, zijn stuk voor stuk succesvolle organisaties en de winnaars in hun branche.

Unieke oplossing

Met SHARK Logistieke Software heeft IJsselvallei een unieke oplossing ontwikkeld met het beste uit twee werelden; het gemak van een snel implementeerbare cloud oplossing waarin al onze kennis en ervaring is verwerkt, met de mogelijkheid om een relatief eenvoudig klantspecifieke inrichting te realiseren zonder dat hiervoor kostbaar maatwerk nodig is.
Door SHARK Logistieke Software te combineren met eerdere ontwikkelde oplossingen zoals scanning, portalen en een groot aantal koppelingen kan IJsselvallei in relatief korte tijd een complete en naadloze logistieke oplossing leveren.  

SHARK ERP bevindt zich momenteel in de ontwikkelfase en de verwachting is om in de zomer van 2024 de eerste pilot uit te voeren. SHARK ERP is in eerste instantie beschikbaar voor logistieke organisaties zoals warehouses (WMS), voorraadbeheer in laboratoria en op zich staande magazijnen.  

Meer informatie

Wil je meer informatie over SHARK ERP of je aanmelden voor deze pilot neem contact met ons op.   

Alles begint met een goed gesprek!

Tijdens een eerste telefonisch adviesgesprek verkennen wij hoe wij ook jouw bedrijf verder kunnen helpen.
Wij zorgen voor de oplossing zodat jij je kunt blijven focussen op wat je echt belangrijk vindt!
Contactgegevens
IJsselvallei B.V.
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Onze oplossingen
Copyright IJsselvallei Software Ontwikkeling B.V. 2024 | Privacyverklaring | Disclaimer