Power BI Dashboards

Wil je een power BI dashboard laten maken? IJsselvallei heeft ruime ervaring met Power BI. Samen brengen we jouw data tot leven!

Power BI-dashboards zijn interactieve rapporten en visuele weergaven van gegevens die zijn gemaakt met behulp van Microsoft Power BI, een krachtige business intelligence-tool. Het stelt gebruikers in staat om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, te analyseren en te visualiseren op een begrijpelijke manier.

Oneindig veel mogelijkheden met Power BI-dashboards

  • Gegevensvisualisatie: Power BI-dashboards bieden een scala aan grafische elementen, zoals grafieken, tabellen, kaarten en meters, waarmee gegevens op een visueel aantrekkelijke manier kunnen worden weergegeven.
  • Interactiviteit: Gebruikers kunnen door de gegevens in het dashboard navigeren, filteren en inzoomen om specifieke details te bekijken. Dit maakt het gemakkelijk om dieper in de gegevens te duiken.
  • Realtime gegevens: Power BI ondersteunt het gebruik van live gegevensbronnen, waardoor dashboards real-time of op vaste intervallen kunnen worden bijgewerkt om de meest recente informatie weer te geven.
  • Datasets en rapporten: Power BI-dashboards kunnen worden gebouwd bovenop datasets en rapporten die zijn gemaakt in Power BI Desktop. Datasets kunnen gegevensbronnen combineren en voorbereiden voordat ze worden gebruikt in dashboards.
  • Samenwerking: Gebruikers kunnen dashboards delen met anderen in hun organisatie en samenwerken aan het analyseren van gegevens. Ze kunnen opmerkingen toevoegen, rapporten bespreken en inzichten delen.
  • Mobiele toegankelijkheid: Power BI-dashboards kunnen worden bekeken op verschillende apparaten, waaronder smartphones en tablets, waardoor gebruikers toegang hebben tot hun gegevens, zelfs onderweg.
  • Beveiliging: Power BI biedt uitgebreide beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat gegevens veilig worden opgeslagen en gedeeld, en om toegangscontroles te beheren.
  • Aangepaste KPI’s: Gebruikers kunnen aangepaste Key Performance Indicators (KPI’s) instellen om belangrijke prestatie-indicatoren te volgen en te meten.
power BI dashboard

Verschillende Power BI-dashboards

Power BI-dashboards worden veel gebruikt in bedrijven en organisaties om gegevens gestuurde besluitvorming te ondersteunen. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke zakelijke behoeften en zijn een krachtige tool om gegevens te visualiseren en inzichtelijk te maken voor gebruikers op verschillende niveaus binnen een organisatie. Het laten maken van een Power BI-dashboard kan jou als bedrijf dus veel opleveren. Voorbeelden van Power BI-dashboards zijn:

Power BI dashboard laten maken

Wil jij ook meer overzicht? Wij komen graag met jou in contact. IJsselvallei heeft ruime ervaring met (de ondersteuning van) Power BI en beschikt over meerdere consultants die jullie vraagstukken om kunnen zetten naar oplossingen.

Zo kunnen wij ondersteunen bij het maken van dashboards, data toegankelijk maken, analyseren en valideren. Dit doen wij stap voor stap, beginnend met een kennismakingsgesprek, zodat jezelf de regie en het stuur in handen houdt.

Alles begint met een goed gesprek!

Tijdens een eerste telefonisch adviesgesprek verkennen wij hoe wij ook jouw bedrijf verder kunnen helpen.
Wij zorgen voor de oplossing zodat jij je kunt blijven focussen op wat je echt belangrijk vindt!
Contactgegevens
IJsselvallei B.V.
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Onze oplossingen
Copyright IJsselvallei Software Ontwikkeling B.V. 2024 | Privacyverklaring | Disclaimer